Friday, 8 September 2017

Roll of carrots / Rotolo di carote

Hello girls,
if you have many carrots in the fridge and you do not know how to consume it this is an easy and quick idea that I'm sure you will enjoy it.
Ingredients:
350gr of carrots
100gr of sugar
3 eggs
100gr of flour
15gr of yeast
50gr of vegetable oil
180gr of cream
250gr of mascarpone
100gr of 
icing sugar
salt


Method:

Start cleaning the carrots and grate them roughly. 
Now beat the eggs with the sugar until they increase in 

volume. Insert the vegetable oil and keep  banging for 2min. Add the grated carrots to the dough and then  gradually the flour with yeast and salt. Mix everything well.  
Now  open a sheet of baking paper  on the table and stuff it over the dough of carrots. Thickness must be 3cm.  Place the oven in the oven for 15min. to 180°. Just cook  it and fry it and allow it to  cool.  Stretch the  mascarpone  over  the  soft cookie with the carrots and with the help of the baking paper roll all over. Put it all in the fridge for 1hour and serve with the icing sugar sprayed over.

Salve ragazze,
se avete molte carote in frigo e non sapete come consumarle questa e' un'idea facile e veloce che sono sicura vi piacera'.

Ingredienti:
350gr di carote
100gr di zucchero
3 uova
100 gr di farina
15gr di lievito
50gr di olio vegetale
180gr di panna da cucina
250gr di mascarpone
100gr di zucchero a velo
sale

Procedimento:
Cominciate col pulire le carote e poi grattugiatele in modo grossolano. Ora sbattete le uova con lo zucchero fino a quando non aumentano di volume. Inserite l'olio vegetale e continuate a sbattere per 2min.
Aggiungete le carote grattugiate all'impasto e poi poco alla volta la farina con il lievito e il sale. Mescolate tutto bene.
Ora aprite sul tavolo un foglio di carta da forno e stendeteci sopra l'impasto di carote. Lo spessore deve essere di 3cm. Mettete la carta da forno nel forno a cuocere per 15min. a 180°. Appena cotto sfornatelo e lasciatelo raffreddare. Stendete il marscarpone sopra il biscotto soffice alle carote e con l'aiuto della carta da forno arrotolate il tutto. Riponete tutto in frigo per 1ora e servite con dello zucchero a velo spruzzato sopra.

12 comments:

  1. How very delicious!
    Have a good weekend

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  2. Looks tasty!
    kisses
    https://darijadujovic.blogspot.com/

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  3. Hello,

    Oh, lovely !

    Sarah, http://www.sarahmodeee.fr

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  4. I love cakes :)

    https://fasionsstyle.blogspot.com/

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  5. Favoloso il tuo rotolo, il colore è molto bello e immagino molto goloso !

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  6. PASSA A TROVARMI, C'E' UN REGALO PER TE: https://capriccidellaste.blogspot.it/2017/09/premio-liebster-award-2017.html

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  7. Looks delicious!!! Thank you for recipe :-)

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  8. It looks delicious!!

    https://julesonthemoon.blogspot.it/

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  9. This is beautiful! I like it a lot. :)

    STYLEFORMANKIND.COM
    Latest Post: Beautiful Scandinavian Home With Warm Colors

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