Tuesday, 21 February 2017

1000 followers mini cakes thatisammore.blogspot.it

Today we celebrate my 1.00followers!!!
Yes because thanks to your friendship and trust I could reach the 1.000 followers... !!! Thanks so much!!! :))
To reciprocate the affection I thought I would dedicate these mini cakes 
That's Amore!!!

Ingredients:
240gr of flour
120gr of sugar
150gr of butter
2 egg yolks
1 pinch of salt
200gr of sour cream
20gr of lemon juice
15gr of vanilla
12 blueberries
12 raspberries

Method:
Put the flour on a smooth surface and add 100gr of sugar, 100gr of butter, one egg yolk and a pinch of salt and knead the dough. 
When ready wrap it in a transparent film and refrigerate for 30min.
Grease   a  baking  pan  for  

the 12 muffins and then whip the sour cream with the remaining sugar, vanilla, lemon juice and egg yolk. Add cream blueberries and raspberries and turn. Preheat the oven to 180°
Now remove the dough from the refrigerator and roll it out. 
Cut into 12 circles having a diameter greater than the shape of the grooves of the baking pan at least 3cm. 
Put the dough into the mold and prick with a fork. 
Fill the pastry baskets with the cream and cook for 20min.
I hope you enjoy these mini cakes and I take this opportunity to remind you to add on all my social channels if you have not already done.


 Thanyo:))
Oggi si festeggia amiche mie!!!
Si perche' grazie alla vostra simpatia e fiducia ho potuto raggiungere quota 1.00followers...!!! Grazie mille!!! :)) Per ricambiare l'affetto ho pensato di dedicarvi queste mini tortine That's Amore!!!

Ingredienti:
240gr di farina
150gr di zucchero
150gr di burro
2 tuorli d'uovo
1 pizzico di sale
200gr di panna acida
20gr di succo di limone
15gr di vaniglia
12 mirtilli
12 lamponi

Procedimento:
Mettete la farina su un piano liscio e aggiungete 100gr di zucchero, 100gr di burro, un tuorlo d'uovo e il pizzico di sale e impastate la pasta. Appena ben amalgamata avvolgetela in una pellicola trasparente e mettetela in frigo per 30min.
Imburrate una teglia da 12 muffins e poi montate la panna acida con il rimanente zucchero, la vanillina, il succo di limone e il tuorlo d'uovo. Aggiungete alla panna i mirtilli ed i lamponi e girate.
Preriscaldare il forno a 180°. Ora togliete la pasta dal frigo e stendetela. Tagliatela in 12 cerchi che abbiano un diametro maggiore rispetto alla forma degli incavi della teglia di almeno 3cm. Mettete l'impasto nello stampo e bucherellatelo con una forchetta. Riempite i cestini di pasta con la crema e cuocete per 20min. Spero vi piacciano queste mini tortine e ne approfitto per ricordarvi di aggiungervi su tutti i miei canali sociali se ancora non lo avete fatto.

30 comments:

  1. Congratulations on 1000 followers, I hope to one day reach that.

    Bernie, xx
    The Style Fanatic

    ReplyDelete
  2. Not 1000 followers but 1001. Yeeeah :D I'm so happy for you <3

    This mini cakes look so delicious :D I really need to try :D

    NEW REVIEW POST | Yves Rocher: BB Cream Sublime 6 in 1.
    InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    ReplyDelete
  3. Congratulazioni!!!!
    Ottime queste tortine :)
    Un bacio

    ReplyDelete
  4. Good recipe and congratulation on your 1000 followers

    http://elegant-e.blogspot.com/
    https://www.instagram.com/elegant_e_blog/

    ReplyDelete
  5. This is a wonderful event! Congratulations!
    www.recklessdiary.ru

    ReplyDelete
  6. Complimenti,bellissimo traguardo,felice giornata

    ReplyDelete
  7. Thanks a lot my dear friend and newest follower <3 I'm so glad :3
    Really?! I need to find the recipe :D

    NEW REVIEW POST | Yves Rocher: BB Cream Sublime 6 in 1.
    InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    ReplyDelete
  8. Congratulazioni!!
    Che tortine magnifiche.
    Un abbraccio

    ReplyDelete
  9. Cara Grace, ma sono sicuramente buonissimi!!!
    Ciao e buona giornata cara amica con un forte abbraccio e un sorriso:-)
    Tomaso

    ReplyDelete
  10. Amazing!!!
    You deserve all the followers you have :D
    Congratulations!
    Kisses
    xx

    https://thathappymess.com/blog/2017/2/22/fast-fashion-is-wearing-out-the-world

    ReplyDelete
  11. Congratulations on your 1000 followers Grace! I wonder if I'll ever get there. Anyway, those mini cakes look amazing!

    ReplyDelete
  12. Čestitam na 1000 pratitelja. Sretno u daljnjem blogovanju!!!

    http://stroongana.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  13. That is so great!!! Congrats!
    Celebrate!!

    ReplyDelete
  14. Congratulations on 1000 followers!!!! ^)))))))))))))))

    ReplyDelete
  15. COMPLIMENTI!!!ALLORA MI PRENDO UNA TORTINA PER FESTEGGIARE CON TE!!!BACI SABRY

    ReplyDelete
  16. Great post dear!

    http://iameleine.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. 1000? WOW! per i tortini ti ho già detto quanto mi piacciano.. bellissimi Grace!

    ReplyDelete
  18. Congratulazioni per il meritatissimo traguardo raggiunto carissima Grace:)).
    E i miei migliori complimenti per queste golosissime tortine che solo a leggere la ricetta e guardare le foto mi è venuta un'acquolina incredibile:))bravissima come sempre!!!:)).
    Un bacione:)).
    Rosy

    ReplyDelete
  19. Complimenti Grace, il lavoro paga...bellissimi questi tortini, un abbraccio e ancora brava!

    ReplyDelete
  20. Complimenti Grace! Bravissima!
    Un bellissimo traguardo :)

    ReplyDelete
  21. Che goduria queste tortine... e sono anche bellissime!!!

    ReplyDelete
  22. Wonderful and perfect! I follow you blog, please follow me too. http://alamodenatine.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. Mi tortine al limone mmmm squisiteee! Grazie per la ricetta cara e congratulazioni per questo traguardo! ^-^
    www.milleunrossetto.blogspot.it

    ReplyDelete
  24. Complimenti per il traguardo raggiunto ed anche per queste deliziose tortine! :o)
    Lory
    Bazzicando in Cucina

    ReplyDelete
  25. Tantissimi auguri e complimenti! Io sarò la 1003 tua follower ;)
    A presto.

    ReplyDelete
  26. Complimenti per lo spendido traguardo raggiunto.
    Io sono lontanissima da questa meta e sono tanto tanto contenta per te.
    Grazie per questa ricetta che ci hai voluto regalare

    ReplyDelete

thanks for stopping here...

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...