Tuesday, 4 March 2014

easy tasty... and bacon!!

Ingredients:

smoky bacon
eggs
seasonings of your choice

1. first, on medium heat, fry bacon on a skillet until lightly browned on each side but still pliable. Make sure it doesn’t get crispy because it will continue to cook in the oven and it needs to be able to bend. Drain on paper towels and let cool.
2. Preheat the oven to 400˚F. line the muffin tins with bacon slices. Cover the bottom of the muffin cup by placing a chunk of the bacon.
3. Crack an egg into each cup. Sprinkle with herbs, salt, and pepper. Bake until set, about 15 minutes. Enjoy!!!

Friggere in una padella antiaderente, a fuoco basso e senza olio, le fette di bacon affumicato da entrambi i lati ma non farle increspare o vi sara' difficile piegarle. Toglierle dal fuoco e farle raffreddare su un foglio di carta da cucina.
Preriscaldate il forno a 180' e sistemare le fette di bacon attorno alla formina e come base sotto metterci un pezzetto.
Inserire le uova nel mezzo, salate e spruzzate con le erbette a vostro piacere. Cuocete in forno per 15 minuti.
Buon Appetito!!!

3 comments:

  1. sembrano così buoni che io li mangerei anche per merenda! complimenti! :)

    ReplyDelete
  2. Sono davvero invitanti e veloci da preparare. Ora mi devi spiegare perché non ce le hai preparate per colazione quando eravamo da te?! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. perche' mi son scordata :-(
      ve le faccio la prossima volta che venite!! prrrrrrrr :-)

      Delete

thanks for stopping here...

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...